Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Yoga Matterens 510 ml Rosemary

På lager: 4
229,-
Vennligst velg

Økologisk Yoga matterenser Rosemary 510ML

Sprayhode: må bestilles separat(kan bruke vanlig sprayhode som du finner på en av sprayflaskene i ditt hus)

Denne organisk sertifiserte yogamatterenseren rengjør glidende yogamatter. Kombinasjonen av kraftige organiske aktive ingredienser: som raps, essensielle oljer og naturlige pleiestoffer, desinfiserer matten - derfor gis bakterier, dårlig lukt, eller svetterester ingen sjanse. I tillegg fjerner den alle slags smuss.

Tørking
Siden rensen tørker veldig fort, kan matten rulles opp etter kort tid - uten å klebre.

Økologisk kraft
Over 95% av de aktive ingrediensene kommer fra kontrollert økologisk dyrking, de resterende 5% er av ren naturlig opprinnelse.

Tørk av med ren klut
 
Yoga Cleaner støtter
Yoga Cleaner støtter veldedighet for funksjonshemmede 'Vorarlberger Lebenshilfe' ( "Folk trenger folk") prosjekt i produksjonen av våre yogamatte rengjøringsmidler og etiketter, anvendt manuelt av personer med nedsatt funksjonsevne, folk som jobber med mye glede og kjærlighet.

Ingredienser
Aqua ** etanol, *, 1 til 5% anionisk tensid ** (decylglykosid **, ** xylose), organiske overflateaktive midler **, rosemary olje *, bergamot olje *, sitronolje *, limonen * **.
* Sertifisert organisk, ** Naturlig, *** Del av rene essensielle oljer

Flaske
Flasken er laget av sukkerrør.

Advarsel

Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå øyekontakt, ellers skyll straks med vann og søk øyeblikkelig lege.
Ved svelging, kontakt lege omgående og vis etiketten på produktet.

Produktspesifikasjoner
Innnold ml 510
organisk

Organic Yoga Mat Cleanser Rosemary 510ML

Spray head: must be ordered separately (can use regular spray head that you find on one of the spray bottles in your house)

This organically certified yoga mat cleaner cleans sliding yoga mats. The combination of powerful organic active ingredients: such as rapeseed, essential oils and natural care products, disinfects the carpet - therefore bacteria, bad smells or sweat residues are given no chance. In addition, it removes all kinds of dirt.

Drying
Since the cleaner dries very quickly, the mat can be rolled up after a short time - without sticking.

Ecological power
Over 95% of the active ingredients come from controlled organic farming, the remaining 5% are of pure natural origin.

Wipe with a clean cloth

Yoga Cleaner supports
Yoga Cleaner supports charity for disabled 'Vorarlberger Lebenshilfe' ("People need people") project in the production of our yoga mat cleaners and labels, applied manually by people with disabilities, people who work with a lot of joy and love.

Ingredients
Aqua ** ethanol, *, 1 to 5% anionic surfactant ** (decyl glycoside **, ** xylose), organic surfactants **, rosemary oil *, bergamot oil *, lemon oil *, lemon * **.
* Certified Organic, ** Natural, *** Part of pure essential oils

Bottle
The bottle is made of sugar cane.

Warning

Keep out of reach of children. Avoid eye contact, otherwise rinse immediately with water and seek medical advice immediately.
If swallowed, seek medical advice immediately and show this container or label.

Product specifications
Content ml 510
organic

Kommentarer

Relaterte produkter

×
Produktet du valgte er lagt i handlekurven